13.5 C
Pals
Divendres, 9 maig 2025
- Publicitat -

Predomini del temps assolellat però es manté l’ambient d’hivern

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Jornada de dimecres majoritàriament assolellada amb vent de component nord de força entre feble i moderada que provocarà lleugera alteració marítima, onades màximes de fins a 2.5m d’altura. Matí novament fred amb gelades que es poden repetir  a punts de l’interior del Baix Empordà i temperatura mínima al voltant dels 2/4ºC. La màxima assolirà els 13ºC.

Demà alguns intervals de núvols més, cel variable a estones mig ennuvolat i al matí no es descarta algun plugim o ruixat aïllat de curta durada que també es podria reproduir pel matí de divendres.

La temperatura tendirà a anar pujant progressivament els propers dies sobretot a finals de setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies