14.9 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

The Head and The Heart @ Razzmatazz 2 – 04/02/17

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Era la primera vegada que The Head and The Heart actuaven a Barcelona, i el públic català va respondre en una sala Razzmatazz 2 que feia molt de goig.

Els assistents, molts d’ells vinguts en parella, se sabien la majoria del repertori, que ha inclòs temes del seu darrer treball Signs of Light, editat el setembre de l’any passat, així com dels seus altres dos discs.

La nit es va iniciar quan passaven uns 15 minuts de l’hora prevista i es notava que hi havia ganes de que s’iniciés el concert, ja que els assistents no paraven de reclamar a la banda amb tot tipus de crits o xiulets.
City of Angels va ser la primera a sonar i durant més d’una hora llarga, vam poder desconnectar de la realitat personal de cadascun de nosaltres, per deixar-nos portar per aquest folk que practica la banda i que tan bones sensacions ens va deixar.
El grup es va mostrar aclaparat per la rebuda que va tenir i de ben segur que no trigaran a tornar al nostre país.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -