20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

El toc de queda torna al Baix Empordà

El govern de la Generalitat ha anunciat l'aplicació del toc de queda als municipis de Catalunya de més de 5.000 habitants. Entre ells, hi ha diverses poblacions del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern de la Generalitat ha anunciat l’aplicació del toc de queda als municipis de Catalunya de més de 5.000 habitants que presenten un índex d’incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants en els darrers dies. En total, la nova mesura afecta 158 municipis. Entre ells, hi ha diverses poblacions del Baix Empordà.

Al Baix Empordà aquestes noves restriccions s’aplicaran als municipis de Palafrugell, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro. De fet, tots aquests superen amb escreix el límit de 5.000 habitants establert per la Generalitat de Catalunya. Aquesta és la incidència acumulada d’aquests municipis en els últims 7 dies.

  • Palafrugell: 576,50
  • Palamós: 693,80
  • Calonge i Sant Antoni: 660,20
  • Sant Feliu de Guíxols: 563,60
  • Castell-Platja d’Aro: 970,90

De fet, serà la justícia catalana qui aprovi la petició de la Generalitat de Catalunya d’aplicar el toc de queda. Unes restriccions que aniran des de l’1h de la matinada fins a les 6h del matí i que duraran 7 dies, fins a la nova revisió. Com en el primer toc de queda, hi haurà vigilància per part de Mossos d’Esquadra i policies locals, i saltar-se les restriccions suposarà sancions d’entre 300 i 6000€.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -