25.3 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Torna la “Primavera a l’Espai” coincidint amb el 10è aniversari de l’Espai Ridaura

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les Àrees de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, juntament amb la Biblioteca Baldiri Reixac, llancen l’esperada ‘Primavera a l’Espai’ amb una programació que, inicialment, es preveu dur a terme amb normalitat, complint amb tots els protocols de seguretat establerts pel PROCICAT.

El cercle d’espectacles s’iniciarà a finals d’aquest mes de març i culminarà a finals de juny, tres mesos on la cultura i els espectacles seran els protagonistes a l’Espai Ridaura, que ha assolit el distintiu d’Espai de Cultura Responsable” després d’haver-se inscrit al cens d’espais de cultura segurs promogut per la Generalitat de Catalunya.

El tret de sortida de la ‘Primavera a l’Espai’ el marcarà el ‘Dia Mundial de la Poesia’ que, tot i que  oficialment se celebra el dia 21 de març, l’espectacle es realitzarà el divendres 26 a l’Espai i tindrà un preu de 5 euros per persona. Durant la funció es posarà veu i música a la poesia de dones i homes que han esdevingut persones clàssiques catalanes contemporànies. Un captivador contrast artístic i interpretatiu a través de la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d’Anna Godoy.

Dos dies després, el 28 de març, es realitzarà l’obra de teatre ‘Vida de peix…sense espines!’ de la mà de les actrius Mercè Comes i Rosa Andreu, que interpretaran converses surrealistes de la vida de la Marcia i la Llúcia, en una sala d’espera d’una consulta qualsevol. En aquest cas, el cost de l’obra serà de 10 euros.

Durant el mes d’abril tindrem dos espectacles més, el primer serà el dia 3 amb l’actuació màgica d’Una nit amb el Mag Lari’, una exhibició d’il·lusió, humor i sorpreses dirigida a tots els públics a un preu de 10 euros l’entrada. La segona activitat, en aquest cas gratuïta, serà el dia 17 amb la ‘Revetlla de Sant Jordi’ on hi  haurà, en primer lloc, una lectura dramatitzada de les ‘Cartes de les heroïnes d’Ovidi’ a càrrec de Susagna Navó i Carles Alcoy i, tot seguit, una actuació musical a càrrec del Duet Eclipse, format per Clara Màrquez i Berta Pradell.

El mes de maig arribarà engrescador per a l’Espai Ridaura ja que el dia 14 celebrarà el seu 10è aniversari i ho farà amb una activitat gratuïta per a tothom, creada amb la participació d’entitats i grups del territori que, durant deu anys, han passat i deixat empremta a l’Espai.

Al dia següent, el 15 de maig, es representarà l’obra de teatre ‘Un tal Shakespeare’, amb Marcel Tomàs de Cascai Teatre. Una peça basada en la deconstrucció del registre clàssic de l’humor per tal de contemporanitzar el gènere i adaptar-lo als nous llenguatges escènics, amb l’objectiu que connectin amb l’espectador d’una manera més directe i actual. El cost de l’obra serà de 10 euros.

Culminarà el mes de maig amb la presentació, el dia 21, del llibre ‘Sant Feliu de Guíxols anys 60. Una festa permanent’, amb l’autor Jaume Garcia i l’il·lusionista Xevi, una activitat gratuïta que tindrà lloc, en aquesta ocasió, als jardins de la Casa Màgica. Es tracta d’un recull d’imatges i comentaris sobre les mítiques sales de festa dels anys 60 a Sant Feliu de Guíxols, locals on es trobava la joventut de l’època que tot just començava a entreveure un altre món: el món del turisme que començava a omplir les platges i els locals d’oci, tot amenitzat per noms de luxe com els de Carmen Amaya, Los Pumas o el ‘nostre’ Xevi.

Finalment, arribats al juny, els dies 7, 8 i 10 se celebraran les audicions de final de curs de l’Escola de Música de Santa Cristina d’Aro, una activitat gratuïta per a tothom.

Amb aquestes activitats de diversa índole, es pretén retornar la cultura al municipi de Santa Cristina d’Aro amb una ‘nova’ normalitat on la seguretat i els protocols davant la Covid-19 seran claus, i es farà coincidint amb el 10è aniversari d’un Espai Ridaura que encara té molt per oferir.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -