24.2 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Tornen les havaneres de Calella homenatjant a Josep Bastons

S’estrenarà la nova edició homenatjant la 55a edició de la cantada i els 95 anys de Josep Bastons.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ferran Llach, Director banca d’institucions de CaixaBank a Girona; Joan Vigas, Alcalde de Palafrugell; i Francesc Sánchez-Carcassés, Director artístic de la Cantada/ Imatge extreta de l’Ajuntament de Palafrugell.

 

Enguany tornen les havaneres de Calella recuperant la seva naturalitat post pandèmia. Aquest dissabte 2 de juliol al vespre s’estrenarà la nova edició homenatjant la 55a edició de la cantada i els 95 anys de Josep Bastons, impulsor de les havaneres en català.

Ahir va tenir lloc la presentació de les Havaneres de Calella, on es va avançar que s’estrenarà la darrera havanera de Josep Bastons, “Quan despunti l’alba”, i ho farà més concretament el grup Arjau. A més, com a motiu del seu 95è aniversari, es cantaran un mínim de 2 havaneres com a motiu de reconeixement.

En aquesta 55a edició seran quatre grups que actuaran a l’escenari del Port Bo: Arjau, Neus Mar, Peix Fregit i Port Bo. A la presentació, Francesc Sánchez-Carcassés, director artístic de la Cantada, ha explicat que cada grup interpretarà 20 cançons, on 10 seran de Josep Bastons, les més populars, i barrejades amb les cançons mítiques de Calella.

Per altra banda, Joan Vigas, ha agraït a tots els qui han treballat per aguantar aquest esdeveniment que s’ha convertit en un motor de riquesa, no només per Palafrugell, sinó per a tota la comarca.

Enguany tornen a comptar amb el patrocini de CaixaBank per tirar endavant el projecte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -