22.7 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

Tornen les matinals sureres “De l’arbre al tap, del tap a taula” organitzades pel Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Catalunya

Enguany se celebra la cinquena edició d'aquesta activitat familiar

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un any més, arriben les matinals sureres “De l’arbre al tap, del tap a taula”, organitzades pel Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Catalunya. 

Enguany se celebra la cinquena edició d’aquesta activitat familiar. Es tracta d’una oportunitat per descobrir el món del suro: des de la pell de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

Des del 2019, més de 350 persones han viscut aquesta experiència surera durant la temporada de pela del suro que té lloc al mes de juliol. L’estiu és l’única època de l’any en què es pot pelar l’alzina surera.

Les dates i els detalls

Les matinals tindran lloc de l’01 al 22 de juliol entre les 09:30h i les 13:30h a dos municipis, a Palafrugell (2, 8, 16 i 22 de juliol) i a Cassà de la Selva (1, 9 i 15 de juliol).

A Palafrugell es podrà presenciar una demostració de pela a Llofriu, un esmorzar a la Sureda del Museu del Suro, una visita al Museu del Suro de Catalunya i una degustació de vins DO Empordà.

Per altra banda, a Cassà de la Selva es podrà assistir a una demostració de pela a Can Vilallonga, un esmorzar al bosc i una degustació de vins DO Empordà.

El preu de les matinals per adults és de 15€, pels infants entre 7 i 16 anys el preu és de 8€, mentre que els infants menors de 6 anys tindran l’entrada gratuïta. 

Per assistir a les activitats cal haver fet una inscripció prèvia. Per les activitats de Cassà de la Selva cal apuntar-se trucant al 972 643 695 o enviant un correu a [email protected]. Per les activitats de Palafrugell, els assistents s’hauran d’apuntar trucant al 972 307 825 o enviant un correu a [email protected].

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Josep Vallverdú, fill adoptiu dels ganxons

El proper divendres Sant Feliu de Guíxols retrà homenatge i distingirà com a fill adoptiu Josep Vallverdú i Aixalà. Aquest...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -