21.7 C
Pals
Dijous, 29 juliol 2021
- Publicitat -

Torroella de Montgrí reclama a la Generalitat la gestió del menjador de l’Escola Guillem de Montgrí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de  Torroella de Montgrí ha reclamat a la Generalitat i al Consell Comarcal del Baix Empordà que l’AMPA de l’Escola Guillem de Montgrí pugui mantenir la gestió del menjador escolar després de no haver rebut resposta a l’ofici que els va enviar el 13 de juliol, en el que l’Ajuntament s’oferia a signar un conveni interadministratiu que permetés que la gestió es delegués a l’Ajuntament i per tant l’AMPA pogués seguir prestant el servei.

L’Ajuntament està al costat de l’AMPA després de l’entrada en vigor de la nova Llei de contractes del sector públic. La gestió d’aquest menjador també té molt de valor, segons ha recordat l’Ajuntament, perquè utilitzen proveïdors locals i productes Kilòmetre 0. A més, permet tenir més control directe al centre educatiu, cosa que no passaria amb una gran empresa. Després del Ple del 6 de juliol van aprovar reivindicar la preservació de l’actual model de gestió del menjador. 

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha mostrat indignat amb la situació i ha ressaltat la manca de voluntat política perquè segons han declarat, ells estan proposant solucions i no reben resposta. A més, també han denunciat les contradiccions del Consell Comarcal del Baix Empordà, ja que primer havien assegurat que es podia realitzar un conveni entre administracions i més endavant el secretari de l’ens comarcal va informar que no era possible perquè ja s’havia tramitat la modificació del contracte. L’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, ha dit que és de “sentit comú” seguir si hi ha hagut èxit fins ara.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -