22.4 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

Torroella i Santa Cristina liciten els serveis de temporada a les platges

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la mirada posada a la temporada turística, diversos municipis del Baix Empordà avancen en els tràmits necessaris per tenir tots els serveis a punt. Aquest és el cas de Torroella de Montgrí i de Santa Cristina d’Aro, que recentment han tret a licitació els serveis de temporada a les platges. En el cas de Torroella es poden presentar ofertes fins el 28 d’aquest mes, mentre que Santa Cristina tanca el període de recepció el 3 de març. Els dos consistoris ja han publicat el plec de condicions de la prestació dels serveis.

Torroella de Montgrí treu a licitació mitja dotzena de serveis en diverses platges. Concretament, són la guingueta a la Platja Gran de l’Estartit; la zona varada d’embarcacions a la zona de La Pletera, també a la Platja Gran; la zona varada d’embarcacions tipus catamarans i el servei d’escola nàutica per a la realització de l’activitat de surf i similars a la platja de Mas Pinell; i el d’esports nàutics i el camp de boies amb serveis de barqueig a Cala Montgó. La concessió és per un any, prorrogable fins a un acumulat de 10 anys en el cas la guingueta i el camp de boies i de 5 anys per als lots de les zones de varades i les concessions nàutiques. La licitació mínima oscil·la entre els 1.000 euros de la zona de catamarans de Mas Pinell i els 8.500 de la guingueta de la Platja Gran. El període autoritzat per a l’ocupació de la platja per prestar el servei és del 15 de març fins al 30 de novembre. D’altra banda, a Santa Cristina d’Aro surt a licitació al guingueta amb terrassa de la Platja dels Canyerets, per 6.000 euros, i el camp de boies, el servei de barqueig i el canal d’entrada i sortida d’embarcacions dels Canyerets i Platja de Canyet, per 4.500 euros. En aquest cas, l’autorització per al servei va des del cap de setmana anterior a Setmana Santa fins al 28 d’octubre. La concessió és per al període 2018-2020.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

The Wombats presenten “Is This What It Feels Like To Feel Like This?”

Tal com ha passat amb Bastille, The Wombats també van començar el 2022 publicant disc, però no serà l’únic que editaran aquest any. Vuit mesos després d’editar el seu sisè disc “Fix Yourself, Not The World” el grup de Liverpool acaba d’anunciar un nou EP format per sis cançons amb el nom de “Is This
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -