14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

Torroella i Santa Cristina liciten els serveis de temporada a les platges

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la mirada posada a la temporada turística, diversos municipis del Baix Empordà avancen en els tràmits necessaris per tenir tots els serveis a punt. Aquest és el cas de Torroella de Montgrí i de Santa Cristina d’Aro, que recentment han tret a licitació els serveis de temporada a les platges. En el cas de Torroella es poden presentar ofertes fins el 28 d’aquest mes, mentre que Santa Cristina tanca el període de recepció el 3 de març. Els dos consistoris ja han publicat el plec de condicions de la prestació dels serveis.

Torroella de Montgrí treu a licitació mitja dotzena de serveis en diverses platges. Concretament, són la guingueta a la Platja Gran de l’Estartit; la zona varada d’embarcacions a la zona de La Pletera, també a la Platja Gran; la zona varada d’embarcacions tipus catamarans i el servei d’escola nàutica per a la realització de l’activitat de surf i similars a la platja de Mas Pinell; i el d’esports nàutics i el camp de boies amb serveis de barqueig a Cala Montgó. La concessió és per un any, prorrogable fins a un acumulat de 10 anys en el cas la guingueta i el camp de boies i de 5 anys per als lots de les zones de varades i les concessions nàutiques. La licitació mínima oscil·la entre els 1.000 euros de la zona de catamarans de Mas Pinell i els 8.500 de la guingueta de la Platja Gran. El període autoritzat per a l’ocupació de la platja per prestar el servei és del 15 de març fins al 30 de novembre. D’altra banda, a Santa Cristina d’Aro surt a licitació al guingueta amb terrassa de la Platja dels Canyerets, per 6.000 euros, i el camp de boies, el servei de barqueig i el canal d’entrada i sortida d’embarcacions dels Canyerets i Platja de Canyet, per 4.500 euros. En aquest cas, l’autorització per al servei va des del cap de setmana anterior a Setmana Santa fins al 28 d’octubre. La concessió és per al període 2018-2020.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -