15.8 C
Pals
Dilluns, 10 maig 2021
- Publicitat -

Torroella incorpora una escultura de 5 metres d’alçada al giratori d’entrada

La peça, de Pasqual Segarra, l'ha donat la Fundació Vila Casas per embellir el municipi

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’escultura Allà dalt… Tots iguals que es podia veure a la Fundació Vila i Cases, s’ha col·locat al giratori d’entrada de Torroella de Montgrí. És de l’artista alt-empordanès Francesc Pasqual Segarra, qui vol que serveixi de salutació a la vila i al castell de Montgrí.

És per això que la peça s’ha situat a un costat del giratori, per trobar la linealitat amb el pont Ter i el castell. Així, els vehicles que surtin del municipi observin l’harmonia d’aquesta escultura de gairebé 5 metres d’alçada, ferro massís i 3,4 tones, amb la resta de paisatge.

La col·locació de la mostra s’ha assolit amb l’ajut d’un camió-ploma i s’ha dirigit pel mateix artista. No obstant això, encara queda fer els acabats de la base jardinera i posar-hi la placa, per l’acte institucional que aplegarà els representants de Torroella i Gualta –municipi on es troba el giratori.–

A l’acte d’inauguració també hi assistirà el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas, en suport a l’art urbà i l’embelliment de l’espai públic municipal. Doncs, no és la primera vegada que la fundació dóna peces al municipi per reforçar la seva projecció de la tradició artística.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dilluns de canvi de temps

Inici de setmana amb increment dels núvols i descens de la temperatra màxima. Al llarg del dia es poden produir precipitacons febles. Demà els ruixats poden anar acompanyats de tempesta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -