24.2 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Tot i la crisi, aquest estiu hi haurà Rumb(A)Palamós i festival ‘Amb So de Cobla’

Els dos festivals tindran lloc al Parc de l’Arbreda de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tot i la crisi del coronavirus, Palamós mantindrà  els dos festivals musicals previstos aquest estiu, el Rumb(A)Palamós i el “Amb so de Cobla”. En ambdós casos, es garanteixen totes les mesures de seguretat com ara ampliació de l’espai, controls d’accessos i higiene. Es realitzaran per tant, amb menys públic i amb un únic escenari al Parc de l’Arbreda.

El festival Rumb(A)Palamós va néixer el 2014 i l’any passat va reunir unes 3.000 persones. Enguany es programarà els divendres del mes de juliol. La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Núria Botellé, així ho va explicar a Ràdio Palamós.

La quarta edició de ‘Amb So de Cobla’, ,organitzada en col·laboració amb el departament de Cultura de la Generalitat, també es tira endavant i tindrà lloc al mes d’agost. Aquest festival reuneix totes les músiques que es poden tocar amb una Cobla, per descomptat sardanes, però també música rock o música tradicional d’altres països.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -