L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Servei Català de Trànsit s’han reunit aquest dimecres per buscar alternatives per evitar l’efecte de les cues a l’estiu al pont de Torroella.

El problema actual és que tot el trànsit entre la Costa Brava Sud i bona part del Baix Empordà per la C-31 amb l’Alt Empordà ha de passar pel centre de Torroella, cosa que genera llargues retencions.

Amb l’objectiu d’evitar aquesta situació, i segons ha explicat en el regidor responsable de seguretat ciutadana i mobilitat, Josep Martinoy, es crearan noves senyalitzacions perquè els conductors puguin saber quan hi ha retencions i siguin a temps de canviar la ruta.

Martinoy explicava a Ràdio Capital les possibles alternatives a creuar el municipi en casos de retencions importants.

A més, es vol donar a conèixer aquestes vies alternatives via GPS i a través dels mitjans de difusió de la xarxa del Servei Català de Trànsit.

Aquest dimecres al matí, dues delegacions de l’Ajuntament i del SCT s’han reunit a Torroella per tractar amb detall com s’implementaran les mesures proposades, que es deriven d’un estudi realitzat per Trànsit.

L’Ajuntament de Torroella segueix insistint i demanant millores al Servei Català de Trànsit

A la reunió de treball hi han participat, per part de la Generalitat, Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials d’Interior; Susanna Poch, cap del SCT a Girona; Jan Peña, responsable de Gestió del Trànsit del SCT, i els caps i sotscap de Trànsit dels Mossos d’Esquadra. Per part de l’Ajuntament, hi han participat l‘alcalde, Josep Maria Rufí; el primer tinent d’alcalde, Jordi Colomí; el regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, i el Cap de la Policia Local, Vicenç Montero.