8.6 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Traslladaran positius de coronavirus a Palafrugell Gent Gran i els residents sense símptomes aniran a un hotel

S'habilitarà un hotel per rebre els pacients de Palafrugell Gent Gran sense símptomes de COVID-19 com també un segon hotel pels positius de coronavirus però que ja tenen l'alta i han d'estar confinats a casa

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà estan començant a fer servir els hotels que s’han posat a disposició dels sanitaris per tenir més espai pels positius en el coronavirus COVID-19. A partir d’aquest divendres, s’han traslladat a 19 residents de Palafrugell Gent Gran a l’Hotel La Vostra Llar de Palamós. Es tracta dels residents que tenen més nivell d’autonomia i que no presenten cap símptoma respiratori.

Aquest trasllat permetrà al SSIBE tenir més espai per controlar els positius en coronavirus al Baix Empordà. Serà concretament a la segona planta de Palafrugell Gent Gran, unes 30 places, a principis de la setmana que ve. Una residència però que ja ha confirmat les primeres víctimes per coronavirus.

Segons expliquen fonts del SSIBE, “el centre s’està preparant i adaptant per a poder atendre amb la seguretat necessària” com també oferir l’assistència sanitària amb l’equipament, professionals, material i serveis adequats.

Mentrestant, a l’hotel de Palamós, hi haurà l’equip sanitari necessari, com per exemple atenció primària, serveis de rehabilitació i terapeutes, i serveis d’infermeria i d’auxiliars d’infermeria. Però també serveis d’alimentació, bugaderia, neteja i gestió de residus. Tot controlat per una persona responsable del centre.

A partir d’aquesta setmana, també s’activarà un altre hotel, concretament l’Hotel Trias de Palamós, que compta amb 83 habitacions, per als pacients i també professionals que se’ls dona d’alta però se’ls recomana un confinament a domicili. Com l’altre hotel a Palamós, tot serà gestionat com també tindran els serveis necessaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pescadors del Baix Empordà es veuen afectats pel mal temps

Amb les ventades i la mala mar els pescadors del Baix Empordà no podran sortir a feinejar durant els propers dies.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -