22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Última funció de l’icònic pessebre vivent de Pals

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pessebre vivent de Pals torna a obrir les portes aquest dilluns. Centenars de persones ja van participar-hi els dies de Nadal i Sant Esteve en el tret de sortida de la 31a edició d’aquesta tradicional representació. La d’avui és la tercera i última funció d’enguany. Tindrà lloc de 6 a 8 del vespre al recinte gòtic de Pals.

El pessebre vivent torna a ser una de les postals nadalenques més destacades de Pals. Els dies 25 i 26 de desembre es va donar el tret de sortida a la 31a edició de la representació viva del naixement de Jesús que organitza anualment l’Associació Pessebre Vivent de Pals i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els visitants poden ser partícips de la representació de més d’una quarantena de passatges de l’Antic i el Nou Testament i de tots els fets rellevants que van desembocar en el naixement de Jesús i van suposar l’inici de la festa de Nadal; com ara, l’anunci de l’àngel als pastors, el naixement a la cova, el campament Romà, i diverses escenes d’oficis artesanals. A l’activitat hi prenen part més de 300 col·laboradors i prop de 200 figurants.

Les futures activitats de Nadal a Pals són la recollida de cartes del Patge Reial el dia 4, la cavalcada el dia 5 i la representació dels Pastorets els dia 5, 7 i 14 de gener.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -