6.1 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

Últimes activitats a Begur de prevenció d’accidents a les platges

Es faran tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP), de prevenció i de coneixement del material de rescat

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dissabte es produirà l’última activitat a les platges de la Campanya de Prevenció d’accidents en espais aquàtics que organitzen a la plataja de Sa Riera de Begur la Creu Roja i la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

La Campanya de Prevenció d’accidents en espais aquàtics s’emmarca dins de la iniciativa #StopAhogados #StopOfegats posada en marxa amb la Creu Roja el 2016 i que aquest estiu s’ha dut a terme en 11 espais aquàtics a tot l’estat, com ara Tarragona i Begur.

De 10 h. a 14 h., es realitzaran diversos tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP), de prevenció i de coneixement del material de rescat i del protocol d’actuació davant d’una emergència; per als més petits, es proposa, a més, l’experiència de ser “socorristes júnior” de la mà d’un socorrista professional, mentre que alhora s’animarà els banyistes de Sa Riera a conèixer les tasques de prevenció en l’àmbit dels espais aquàtics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

L'IPEP busca empreses que necessitin personal per la cinquena Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà de forma no presencial durant els dies 11 i 12 de maig.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -