12.2 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Un bingo i una sala recreativa a la primera planta del cinema Arinco de Palamós

Després de 15 anys sense haver estat utilitzat, es projecta reobrir aquest espai com a sala d’oci, si així ho aprova la comissió territorial d’urbanisme de Girona

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons informa el Diari de Girona, es projecta reformar la primera planta del cinema Arinco de Palamós i convertir-la en un espai d’oci. Recordem que és allà on hi havia la discoteca Roseto, que va tancar l’any 2005.

És un local de més de 780 m2 que pot acollir unes 460 persones. La primera reforma en serà l’accés en el que s’eliminaran les barreres arquitectòniques. La segona concernirà el local mateix que primer s’ha de buidar ja que ha estat inutilitzat des del 2005. Es calcula que el conjunt de les obres costarà més de 370.000 euros als quals s’afegiran els 3.500 euros del lloguer mensual.

Al vestíbul hi haurà el vestuari i una caixa d’apostes. A la primera sala, hi trobarem les apostes online, les màquines escurabutxaques i altres jocs electrònics, com també la zona de la ruleta on s’instal·larà un bar. La sala més gran, d’uns 210 m2, serà la del bingo amb una capacitat per a 140 persones.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Doctor Prats estrenen ‘Massa bé’

Doctor Prats tornen amb ‘Massa bé’, una cançó carregada d’optimisme i esperança. Evoca a viure la vida amb les coses senzilles del dia a dia, que massa vegades ens perdem perseguint els somnis i potser els nostres somnis els tenim al carrer, amb els amics, família, etc… Una producció pròpia amb una sonoritat que va…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -