7.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

Finalitzen les obres d’arranjament de les voreres de Palamós

Les tasques es concentren ara en el tram final del carrer del Foment, on es tancarà aquesta actuació que es va iniciar el passat mes d'octubre

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós va posar en marxa el passat mes d’octubre un projecte urbanístic per arranjar diversos trams de voreres del municipi amb una actuació que comprèn 1.500 m2 de superfície global. A principi del mes de març, aquestes obres arribaran al seu final en acabar el tram del carrer del Foment.

Les obres al carrer del Foment segueixen la dinàmica utilitzada a la resta de carrers d’aquest àmbit, l’Eixample Nord, amb la creació de vials de pas de vehicles de 3,5 m i voreres entre 1,00 a 1,40 m d’amplada. Aprofitant aquestes obres també es realitza la canalització per la vorera d’una nova xarxa de distribució d’aigua potable.

El projecte ha millorat les voreres de nombrosos carrers, entre ells, el de Sant Joan Baptista de la Salle, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Ample (vorera est); el carrer Muntaner, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Ample (vorera oest); l’avinguda de Catalunya, entre els carrers d’Enric Vincke i Mallorca (vorera nord); i ara es tanca amb el tram del carrer del Foment, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Salvador Albert i Pey.

Aquest projecte que ara arribarà al seu final ha estat promogut per l’Àrea municipal d’Urbanisme i ha consistit en millorar el paviment d’aquests trams de vorera que presentaven diversos desperfectes, amb la pèrdua de regularitat del panot, i l’aixecament i trencament de peces. Mitjançant aquesta actuació també s’ha possibilitat l’ajustament de les voreres als requisits d’accessibilitat, amb l’adaptació dels guals de les zones de pas i dels trams que tenen una amplada mínima insuficient.

MÉS ACTUACIONS EL 2020

Durant aquest any 2020 està previst que s’executin obres en altres trams de voreres de diversos punts del municipi. Exactament en el tram de vorera del carrer de Mallorca, entre l’avinguda del President Macià i el carrer de López Puigcerver. També s’actuarà en una  vorera del carrer de Pere Joan, així com en les voreres del passatge del carrer Comerç, en aquest cas ubicat a La Fosca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:04:28

Empordà 2030 – El miracle de l’Espai Ter

En el quart bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Cultura, descobrim més a fons la programació de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -