18.1 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Un brindis matiner, per vosaltres

Un brindis que només és possible gràcies a tota a aquella gent que dia rere dia es connecta a l'emissora per estar atent de la informació del Baix Empordà i de les novetats musicals

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un dia més a la vila del pingüí, i aquí seguim dia rere dia. Això de despertar-se d’hora per poder explicar-vos totes les notícies del Baix Empordà. Un dia més aquí estem, perquè a Ràdio Capital treballem per apropar la informació de la comarca a la gent que la necessita saber, vosaltres.

Això no seria possible si tota aquella gent que s’està despertant, conduint o qui sap, fregant els plats després de l’esmorzar. Si vosaltres no sintonitzéssiu Ràdio Capital de l’Empordà, quin sentit tindria despertar-se cada matí a quarts de set per venir a l’estudi?

Preparar un guió que cada dia, literalment, és més llarg i dona més problemes poder organitzar tot el programa per quadrar-lo en una hora exacta d’emissió. Sou vosaltres qui ens heu fet confiança i qui s’ha connectat sigui al 93.8 FM o al web de l’emissora (ràdiocapital.cat). Ara la feina és nostra, per millorar la qualitat de la informació que us fem arribar. És la realitat, sempre que les coses es fan bé, hi ha maneres de millorar-ho i aquí és on la nostra feina ens toca de ple. Tot això, no som només nosaltres qui ha de fer la feina, perquè seguir millorant només és possible si la nostra audiència, vosaltres, ens segueix fent costat.

I encara que no sigui un brindis com cal, aquells que esteu esmorzant aixequeu els cafès, o sucs de taronja, gots de llet o la gran infinitat de possibilitats que hi ha i brindeu, per nosaltres però sobretot per vosaltres.

- Publicitat -
Article anteriorÁrtico
Article següentEsport de base, una base d’esport
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -