13.9 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Un brindis matiner, per vosaltres

Un brindis que només és possible gràcies a tota a aquella gent que dia rere dia es connecta a l'emissora per estar atent de la informació del Baix Empordà i de les novetats musicals

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Un dia més a la vila del pingüí, i aquí seguim dia rere dia. Això de despertar-se d’hora per poder explicar-vos totes les notícies del Baix Empordà. Un dia més aquí estem, perquè a Ràdio Capital treballem per apropar la informació de la comarca a la gent que la necessita saber, vosaltres.

Això no seria possible si tota aquella gent que s’està despertant, conduint o qui sap, fregant els plats després de l’esmorzar. Si vosaltres no sintonitzéssiu Ràdio Capital de l’Empordà, quin sentit tindria despertar-se cada matí a quarts de set per venir a l’estudi?

Preparar un guió que cada dia, literalment, és més llarg i dona més problemes poder organitzar tot el programa per quadrar-lo en una hora exacta d’emissió. Sou vosaltres qui ens heu fet confiança i qui s’ha connectat sigui al 93.8 FM o al web de l’emissora (ràdiocapital.cat). Ara la feina és nostra, per millorar la qualitat de la informació que us fem arribar. És la realitat, sempre que les coses es fan bé, hi ha maneres de millorar-ho i aquí és on la nostra feina ens toca de ple. Tot això, no som només nosaltres qui ha de fer la feina, perquè seguir millorant només és possible si la nostra audiència, vosaltres, ens segueix fent costat.

I encara que no sigui un brindis com cal, aquells que esteu esmorzant aixequeu els cafès, o sucs de taronja, gots de llet o la gran infinitat de possibilitats que hi ha i brindeu, per nosaltres però sobretot per vosaltres.

- Publicitat -
Article anteriorÁrtico
Article següentEsport de base, una base d’esport
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies