17.3 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Un espai públic de Palafrugell recordarà la regidora Núria Rivas

Rivas és recordada sobretot per la seva etapa com a regidora, quan va impulsar el Centre Municipal d'Educació

El més llegit

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La regidora Núria Rivas, que va morir el 2014 amb 42 anys després d’una llarga malaltia, tindrà un espai en el seu record. Per fer-ho, l’ajuntament ha modificat el reglament del nomenclàtor perquè hagin de passar quatre anys, i no cinc, de la mort del personatge per poder dedicar-li un espai.

Rivas és recordada sobretot per la seva etapa com a regidora d’Educació. Durant la seva etapa com a regidora va liderar el Centre Municipal d’Educació, inaugurat el 2006. També va liderar i impulsar el projecte de Ciutat Educadora així com el Pla Educatiu d’entorn, pel qual va vetllar intensament.

També va estar als inicis del projecte Escola de família, al primer Pla de Transició al Treball que va tenir el municipi, a la comissió de les direccions dels centres per treballar coordinadament, així com també va ser la impulsora per aconseguir que les llars d’infants tinguessin unes franges horàries més extenses per tal que les famílies les poguessin escollir de manera flexible i així rendibilitzar l’ús del servei amb la quota.

Rivas va ser la líder del grup de L’Entesa després de succeir Lluís Medir. Diplomada en treball social i mediadora, va treballar a l’equip de famílies del ministeri de Justícia i de la Generalitat. En la seva darrera etapa es va dedicar fonamentalment als programes de mediació i reparació de justícia juvenil. Va ser regidora fins al 2013. Tot i que el 2011 li diagnostiquen una malaltia, no va deixar en cap moment les seves responsabilitats polítiques fins al final.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Marc Giró presenta el seu llibre “Pijos” a Palafrugell el diumenge 23 de maig

La presentació tindrà lloc davant del nou estudi de Radio Capital, a la plaça del Centre Comercial Cavallers, el diumenge 23 de maig a les 12 h. Les invitacions ja es poden reservar a través de radiocapital.cat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -