8.8 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

Un estudi situa Palafrugell com un dels principals destins d’estiu del país

L'anàlisi que va donar a conèixer l’INE on situa el municipi com el més visitat per la gent de la província de Barcelona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell valora positivament l’estudi que va donar a conèixer l’INE on situa el municipi com el més visitat, com a principal destí turístic per la gent de la província de Barcelona durant l’estiu de l’any passat. Aquest estudi recull les senyals dels telèfons mòbil mostrant la mobilitat de la població resident a diferents territoris de l’Estat, ja que els telèfons són els de numeració espanyola i no inclouen els moviments dels turistes estrangers. El turisme provinent d’arreu de diversos punts de la província de Barcelona va ser el majoritari a Palafrugell i s’espera que en aquest any complicat per la crisi de la Covid-19 es pugui tornar a repetir.

El regidor de turisme de l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Vigas, espera que aquestes xifres es puguin mantenir aquest any 2020.

D’aquestes dades, que es van donar a conèixer fa pocs dies, a Catalunya durant el 20 de juliol del 2019 i segons les dades obtingudes a través de la senyal dels telèfons mòbils, Palafrugell (Baix Empordà) va rebre visita de 6.799 visitants el 20 de juliol del 2019, Calafell 6.098, Castell-Platja d’Aro 5.660, El Vendrell 4.8947 i Blanes 3.695. Tres setmanes més tard, Palafrugell continuava com el primer destí, amb 9.253 persones; seguit de Castell-Platja d’Aro (7.509), Calafell (7.288), El Vendrell (6.184) i Alp i altres municipis (6.032). Unes xifres que van ser molt semblants també durant el mes d’agost.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dimarts fresc i bàsicament asolellat

Dimarts que no ens portarà gaire notícies meteorològiques. Ahir a la tarda ens va acabar de passar una cua de front i pot ser el que sigui una més noticiable d’avui. Només tindrem algun núvol residual, però bàsicament tindrem un dia bastant asolellat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -