privat:-un-futur-per-a-l’escola-fanals-d’aro

Aprovat el conveni entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Generalitat de Catalunya per assumir a parts iguals les obres de la nova Escola Fanals d’Aro amb un valor màxim de 3,8 milions d’euros.

Aquesta fórmula de finançament conjunt de l’obra és el mecanisme que permetrà fer-la una realitat el més aviat possible en un parcel·la de 10.036 m2 del carrer Ginesta cedida pel consistori al Departament d’Educació.

Ubicació on es construirà l'Escola Fanals de Platja d'Aro
Ubicació on es construirà l’Escola Fanals de Platja d’Aro

Aquest mecanisme econòmic és el mateixa que es va utilitzar ara fa uns anys per ala construcció per a l’Escola Vall d’Aro, llavors una acció pionera al país a la qual s’hi ha adherit posteriorment altres poblacions. Aquest conveni ja es va començar a preparar a l’abril, quan el regidor d’urbanisme Josep Maria Solé, va dir que confiaven amb la Generalitat.

Ara però l’Ajuntament durà la tramitació del projecte, la contractació i la direcció dels treballs; per afavorir-ne l’agilitat i la interlocució amb l’AMPA i el Consell Escolar del centre. D’aquesta manera es podrà deixar enrere el terreny i el mòduls prefabricats que acull l’equipament des de la seva posada en funcionament el curs 2008-2009.