22.4 C
Pals
Dimecres, 5 octubre 2022
- Publicitat -

Un operatiu policial amb registres a diversos bars de Sant Feliu de Guíxols acaba amb 11 denúncies per consum de droga

Durant l'actuació, han detingut una persona en situació irregular i ja s'ha incoat expedient d'expulsió

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un operatiu conjunt entre Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local a Sant Feliu de Guíxols en diversos bars de la població s’ha tancat amb 11 actes per consum de drogues, quatre per infracció fiscal i una detenció per situació irregular al país. L’actuació arrenca quan la policia té coneixement de la possible venda i consum de drogues en establiments del municipi. Els agents tenien informacions anònimes que apuntaven que en els locals, quatre en concret, s’hi estava traficant amb droga per part de persones de nacionalitat estrangera.

El dispositiu va començar divendres passat cap a les deu de la nit. A diversos dels identificats se’ls van intervenir estupefaents dins dels locals. La Policia Local va aixecar acta de sanció per tinença i consum de drogues.

Pel que fa a control d’estrangeria, del total d’identificats, es van citar tres persones davant de Grup d’Estrangers de Sant Feliu i se’n va detenir un altre, en situació irregular i amb nombrosos antecedents a Espanya. En aquest cas, s’ha incoat un expedient d’expulsió de país per infracció de la Llei Orgànica d’Estrangeria (LOEX).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà potencia la presència de dones en el món agroalimentari

El consell comarcal organitza mentories i tutories per reduir les desigualtats de gènere en aquest sector
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -