25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Un Saló de l’Ocupació a l’interior del Baix Empordà per potenciar les feines fixes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà d’aquest any té un objectiu clar: intentar acabar amb el predomini de l’estacionalitat als llocs de treball i aconseguir que la nova ocupació que es creï sigui fixa.

El Saló es celebrarà al Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà els dies 1 i 2 de març. Aquest dimecres, l’Ajuntament de la Bisbal i el Consell Comarcal han presentat la que serà la cinquena edició del Saló, que busquen que sigui un punt de trobada entre els ciutadans i les empreses.

Les feines temporals i estacionals a l’estiu representen bona part de la nova ocupació que es genera al Baix Empordà. Aquest any, per mirar de revertir-ho, aquest espai es trallada a la Bisbal, la capital i municipi de l’interior.

L’any passat, les empreses que s’hi van apuntar hi van fer entrevistes per 256 llocs de treball. Una vuitantena de les vacants es van omplir en el mateix Saló, després de fer les entrevistes i els processos de selecció.

Encara no s’ha publicat la relació d’empreses i llocs de treball que s’oferiran aquest any, però el Consell Comarcal assegura que estaran disponibles “aviat” en aquest enllaç.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -