15.4 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Cap empresa licita per sanejar el passeig de Tamariu i les obres s’ajornen a l’octubre

El més llegit

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Cap empresa ha licitat per fer les obres de sanejament del passeig del Mar de Tamariu, segons ha reconegut l’Ajuntament de Palafrugell a Ràdio Capital. Això vol dir que les obres no podran acabar abans de l’estiu, període de màxima ocupació al Baix Empordà, tal com estava previst, i s’ajornaran al mes d’octubre.

Des del consistori s’apunta que el motiu pel qual cap empresa ha volgut licitar per fer les obres és perquè “el preu no encaixava prou i hi havia poc temps”. Ho explica el regidor d’Urbanisme, Lluís Ros.

És per això que el consistori de Palafrugell ha decidit, “d’acord amb els veïns de Tamariu”, ajornar les obres al mes d’octubre de 2018. S’haurà de treure una nova licitació que pugui ser més atractiva per les empreses.

A més, Ros ha defensat que l’ajornament pot ser beneficiós perquè hi haurà més diners per ampliar l’abast del sanejament. Ho argumentava així:

Sanejament del passeig

Fins ara, al passeig del Mar de Tamariu no hi havia separació entre l’aigua de la pluja i les aigües residuals, i això generava un “caos considerable” quan plovia fort i hi havia inundacions, en paraules del regidor d’urbanisme Lluís Ros. Ara es separaran les dues aigües perquè no es barregin i es bombaran cap a l’estació de depuració.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La plaça Priorat Santa Anna de Palafrugell passarà a ser un espai per les terrasses

L'aparcament serà remodelat a partir de finals d'estiu
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -