10.8 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Un tramvia a la Malvarrosa (i a l’Empordanet)

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Un tramvia a la Malvarrosa (i a l'Empordanet)
Loading
/

Divendres passat, 10 de desembre, va tenir lloc a la Fundació Josep Pla, la presentació del llibre ‘Hem d’acostar-nos més a València’, una antologia de textos de Josep Pla sobre València, seleccionats per el professor de la UB, Antoni Martí Monterde.

L’acte va ser excepcional perquè va comptar amb la presència d’il·lustres planians a qui sempre és un goig escoltar i també de l’editor de Tres i Quatre, Eliseu Climent, activista cultural de pro. Vaig tenir el gust de saludar el nou flamant director de la Fundació, Francesc Montero i a l’exdirectora, que ara tenim la sort que en sigui patrona. Un canvi de rols que segur que no deixarà de sumar. Els secundaven autoritats polítiques d’ampli aspectre però com que aquest minut i escaig que em permet aquest espai radiofònic no dona per molt, deixeu-me fer d’altaveu d’aquests senyors i dir-vos que llegiu el llibre treballat per Martí Monterde i que el seguiu per allà on vagi.

Us serà fàcil seguir-li la pista a twitter, on és @somiatwitter i on descabdella les seves passions literàries i també les ferroviàries. Per això m’ho he fet venir bé per informar-vos que divendres vinent, dia 17, a les 18.30h al Museu del Suro de Palafrugell hi haurà una xerrada informativa sobre El tren-tram de la Costa Brava. Si aquest projecte és reeixit, el nostre homenot barbut d’avui, Martí Monterde, serà feliç, en una quantitat gairebé idèntica que tots els que anhelem millors comunicacions per aquestes terres empordaneses. Perquè si bé és ben vigent, com deia Pla, que hem de mirar més cap a València i que tots voldríem pujar al tramvia a la Malvarrosa, a mi poseu-me de nou el Carrilet.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios