Comencem l’agenda d’avui dilluns amb una visió diferent de la vida de Figueres a través de l’exposició “Fora al carrer”

L’exposició fotogràfica “Fora al carrer” mostra una altra visió sobre la ciutat, la gent al carrer, la vida que hi ha per tot arreu i moments plens d’emocions.

El fotògraf Josep Burset, exposa fins al 19 d’Octubre, al Centre Cívic Creu de la Mà, una sèrie de fotografies que il·lustren la vida als carrers de Figueres des d’un altre punt de vista. Moments que ha captat per suggerir-vos històries que han passat o que estan a punt de passar, per compartir uns sentiments que són plens de vida.

Trenta-dos anys es compleixen de la primera setmana cultural de Navata amb activitats per a tots els gustos i edats.

La setmana cultural de Navata arriba a la seva 32ª edició amb activitats tradicionals, però també amb novetats.

Unes jornades culturals que van començar el passat Diumenge 24 de Setembre amb una marxa i que s’allargarà fins al 15 d’octubre amb un programa d’activitats on en destaquem les xerrades, la mostra de cuina lliure, multicultural i solidària, la tretzena edició del concurs de dibuix, el concurs fotogràfic, la cantada d’havaneres o la cinquena edició de l’Ecofira.

Unes jornades culturals tant per petits com per grans, i per tots els gustos, que segur que no us deixaran indiferents.

Per últim repassem els mercats setmanals d’avui Dimarts de la comarca del Baix Empordà per poder comprar els millors productes naturals de temporada.

Comencem amb Pals que avui Dimarts més d’unes 30 parades ofereixen els seus productes més naturals i frescos. El podreu trobar a l’Avinguda Europa de 8h del matí a 13h del migdia.

També marxem cap a Verges com cada Dimarts també instal·la el seu mercat setmanal al centre del poble durant el matí, i finalment acabem amb Santa Cristina d’Aro que fins a les 14h del migdia a la Plaça del Mercat hi trobareu aquestes parades de productes de la terra.