10.7 C
Pals
Diumenge, 26 Gener 2020

Una cinquantena d’empresaris de la comarca es donen cita als Debats d’Economia de Begur

El més llegit

Reobert el pont del Ter de Torroella de Montgrí

Els Mossos d'Esquadra han tallat l'accés a Torroella pel pont del Ter com a conseqüència de la pujada del Ter

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

El creixement del Daró deixa inundacions al Baix Empordà

El Baix Empordà es desperta conscient que caldrà que passin dies perquè es resolgui l'episodi més inesperat del temporal Glòria

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

L’Hotel Sa Punta va ser la seu dimarts 17 de desembre de la tretzena edició dels Debats d’Economia de Begur, organitzats per l’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós. La trobada va aplegar una cinquantena d’empresaris locals i comarcals que es van donar cita al municipi per a compartir una jornada de debat i reflexió al voltant de l’escenari econòmic actual.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, agraeix la implicació de tots els participants i explica que “debats com aquest, en un ambient professional i alhora informal, ens ajuden a enfortir els llaços entre tots els agents del sector, a analitzar la situació actual del món empresarial, i també a obtenir una diagnosi acurada que ens permeti encarar els reptes de futur”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa Maite Selva, que va ser l’encarregada de cloure la trobada, assegura que “a Begur treballem diàriament per enfortir la relació entre el teixit empresarial i l’administració. Per això és de vital importància dur a terme accions com aquestes, que incrementin la col·laboració entre el sector privat i el sector públic i ens ajudin a crear sinergies que millorin el posicionament de les nostres empreses en el mercat”.

Ramon Tremosa, ponent convidat de la tretzena edició

Ramon Tremosa i Balcells -Professor d’Economia a la UB, Diputat al Parlament Europeu 2009-2019 i Coordinador del grup liberal de la Comissió d’Economia 2017-2019-, va ser l’encarregat d’impartir la ponència principal dels Debats d’Economia de Begur d’enguany, sota el títol “Cap a on va la política monetària? Una visió des de la perspectiva de Catalunya”.

En la seva intervenció Tremosa va alertar sobre l’auge del deute públic a escala global, però al mateix temps va voler transmetre a tots els assistents un missatge de confiança respecte al futur, assegurant que la política econòmica europea aporta actualment una estabilitat i un creixement sense precedents al continent. Així mateix, l’ex diputat europeu va recalcar que la Mediterrània tornarà a ser el centre del comerç mundial i que això implicarà grans oportunitats per als ports catalans.

Últimes notícies

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Més notícies