1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur se suma a l’Aliança Educació 360

El consistori aposta, a través d’aquesta adhesió, per seguir millorant les oportunitats educatives dels infants i joves del municipi.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple extraordinari del mes de desembre celebrat dimecres dia 17 va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament de Begur a l’Aliança Educació 360, una xarxa d’institucions públiques i entitats diverses que té com a objectius la millora de les oportunitats educatives de tota la ciutadania en tots els temps i espais de la seva vida; la connexió entre el temps lectiu i el no lectiu, així com entre els diversos àmbits educatius; i l’accés a noves oportunitats educatives en condicions d’equitat i sense exclusions.

L’Aliança Educació 360 està impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona. Els criteris per a l’adhesió són: assumir el manifest dels participants en l’Aliança 360; el compromís per al desenvolupament d’iniciatives d’Educació 360 al propi territori; i nomenar representants polítics i tècnics per a les tasques d’interlocució amb l’Aliança Educació 360.

Gemma Coll, regidora d’Educació, emmarca aquesta adhesió en la voluntat de l’Ajuntament de “d’avançar en la implementació al poble de projectes que millorin les oportunitats educatives de tots els nostres infants i joves, amb especial atenció als sectors més vulnerables”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -