22.4 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Una empresa de Palafrugell reformarà la torre de Can Mario després del Flors i Violes

 L'objectiu és contrarestar el  deteriorament de l’estructura metàl·lica que cobreix el dipòsit

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha adjudicat a l’empresa del municipi ‘Construccions Leinad 2001 SL’ les obres de restauració de la torre de Can Mario. L’objectiu és contrarestar el  deteriorament de l’estructura metàl·lica que cobreix el dipòsit.

L’inici de la restauració s’endarrereix dues setmanes perquè la inauguració del festival Flors i Violes es farà en un acte a la plaça de Can Mario, i la torre hi tindrà un paper protagonista. Per això, segons ha explicat a Ràdio Capital el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, començaran a principis de maig i duraran fins a 6 mesos.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa que ha realitzat l’oferta més barata. Tindran un cost final de més de 168.000 euros, segons l’oferta que ha realitzat l’empresa, tenint en compte que el consistori de Palafrugell havia fet una previsió d’un cost màxim de 178.000 euros. També optaven a fer les obres una empresa de Girona i una de Barcelona.

L’Ajuntament de Palafrugell vol restaurar la torre de Can Mario, que es troba tancada des del mes de setembre, com a conseqüència del deteriorament de l’estructura metàl·lica que cobreix el dipòsit, que està oxidada i n’han caigut alguns trossos. Pel que fa a l’estructura, es troba en bon estat.

Aquesta intervenció forma part de les inversions de finançament sostenibles que des del consistori s’executaran aquest any i que també inclouen la rehabilitació de l’antic Museu del Suro.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Estudi per valorar l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i a la Costa del Montgrí

L'objectiu és valorar l’impacte que la Nàutica recreativa, té a la Reserva Natural Marina de les Illes Medes i la Costa del Montgrí i més especialment a les praderies protegides de Posidònia que habiten a la nostra costa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -