16.3 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Una trentena d’activitats culturals aprofundeixen en la difusió del músic Ricard Viladesau

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Una trentena d’activitats culturals aprofundeixen en la difusió del músic Ricard Viladesau
Loading
/

Amb motiu del centenari del seu naixement, l’Any Viladesau dóna avui el tret de sortida a una programació que inclou més d’una trentena d’activitats entre concerts i ballades de sardanes que tindran com a eix central les peces del compositor calongí, així com taules rodones i una exposició per aprofundir en la figura de Ricard Viladesau.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, presenta la figura de Ricard Viladesau i inaugura així l’Any Viladesau a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

A més, a dins de la programació també s’han inclòs activitats musicals per donar a conèixer la música de ball, boleros i havaneres del músic i compositor calongí. L’Any Viladesau té el seu inici coincidint amb el seu naixement. Les activitats es programen durant dotze mesos i es tancaran amb un gran concert de cloenda a l’Auditori de Girona, el 19 de gener del 2019.

Presentació del disc compacte de La Principal de la Bisbal.

L’Any Viladesau ha començat amb la presentació del disc compacte enregistrat en directe a Calonge per La Principal de la Bisbal, Cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, amb la qual el músic calongí va tenir una especial vinculació i en fou membre destacat durant vint anys (1950-70). Inclou 12 peces entre les quals hi ha tres composicions de Viladesau: La Placeta dels Llops, Esperit Calongí i Va de Vals. El compacte enregistrat en directe també inclou peces d’altres compositors calongins.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -