20.2 C
Pals
Dissabte, 25 setembre 2021
- Publicitat -

Una veïna de la Bisbal denuncia l’intent de provocar la mort del seu gos

El procediment emprat ha estat un tros de pernil de carn farcits de claus que algú va deixar a la vorera al cantó de la gespa per on habitualment passegen els animals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Ja fa dies que algunes persones que tenen per costum treure a passejar els seus gossos per la zona propera a la placeta Teresa Victòria Vigo venen denunciant a través de les xarxes socials fets similars, i fins i tot havien penjat alguna fotografia de trossos de carn amb claus. Les denúncies però eren anònimes així com l’autoria de les fotos per la qual cosa, en no haver pogut documentar la informació i davant el risc de provocar alarma social sense els deguts fonaments, ens havíem abstingut de fer-les públiques.

Ahir però, a 3/4 de 9 de la nit davant l’edifici Sant Jordi una noia va treure a passejar el seu gos i de sobte se’n va adonar que olorava quelcom al terra i s’ho portava a la boca. L’animal anava lligat i per això va tenir temps de treure-li de la boca el que a continuació va comprovar que era un tall de pernil farcit de claus. La propietària de l’animal LPiP ha informat aquest matí dels fets a la Policia Local i tot seguit ha presentat  la corresponent denúncia contra qui resulti ser l’autor o autora d’aquest acte miserable a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal.

Aquesta és la zona de la Bisbal on s’han produït els fets denunciats

intent mort gos

Segons fons veterinàries consultades per Ràdio Capital, tècnicament parlant no es pot denominar d’enverinament doncs de fet no es tracta de cap verí. L’atrocitat consisteix en forçar la ingesta de materials rígids i punxants que tinguin capacitat per produir ferides en el sistema digestiu i/o circular ( sanguini) amb la finalitat de que provoquin una hemorràgia interna capaç de provocar la mort de l’animal. En definitiva, seria una una acció física similar a una ganivetada al exterior del cos, feta però a l’interior amb objectes tallants o punyents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Inici de dissabte amb cel tapat i més sol diumenge

Matí de dissabte ennuvolat, progressiva obertura de clarianes i més estones de sol diumenge amb temperatura màxima de 28ºC
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -