26.4 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte econòmic de les restriccions i els tancaments derivats de la crisi sanitària del Covid-19. La iniciativa ja compta amb el suport de 65 gremis i associacions empresarials, entre ells també hi ha la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Amb aquesta campanya, el que pretenen fer els empresaris i empresàries és penjar cartells als seus negocis xifrant l’impacte econòmic de les mesures anti-covid. En total, a Catalunya la petita i mitjana empresa i els autònoms, uns 773.200 treballadors i treballadores,  han deixat d’ingressar 183 milions d’euros.

Alhora, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava s’ha adherit també al Manifest #RescatXPimes #RescatXAutònoms impulsat per Foment del Treball Nacional i PIMEC. Aquest manifest, entre d’altres reivindicacions, proposa consultar amb el sector les restriccions; impedir la  la suspensió total o parcial de certes activitats sense dades; també que a les reunions del PROCICAT s’hi afegeixin representants del Departament d’Empresa i Coneixement i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; també que es compensi ràpida i directament a empreses, sobretot les més petites, i els autònoms han de rebre compensacions, i que es millorin les mesures de rastreig i control de contagis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -