9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte econòmic de les restriccions i els tancaments derivats de la crisi sanitària del Covid-19. La iniciativa ja compta amb el suport de 65 gremis i associacions empresarials, entre ells també hi ha la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Amb aquesta campanya, el que pretenen fer els empresaris i empresàries és penjar cartells als seus negocis xifrant l’impacte econòmic de les mesures anti-covid. En total, a Catalunya la petita i mitjana empresa i els autònoms, uns 773.200 treballadors i treballadores,  han deixat d’ingressar 183 milions d’euros.

Alhora, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava s’ha adherit també al Manifest #RescatXPimes #RescatXAutònoms impulsat per Foment del Treball Nacional i PIMEC. Aquest manifest, entre d’altres reivindicacions, proposa consultar amb el sector les restriccions; impedir la  la suspensió total o parcial de certes activitats sense dades; també que a les reunions del PROCICAT s’hi afegeixin representants del Departament d’Empresa i Coneixement i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; també que es compensi ràpida i directament a empreses, sobretot les més petites, i els autònoms han de rebre compensacions, i que es millorin les mesures de rastreig i control de contagis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -