26.4 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Vall-Llobrega estudia un projecte d’un nou transport públic

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Vall-Llobrega està estudiant un nou transport públic pel municipi. Per això, fa uns mesos es va realitzar una primera enquesta pública perquè la població pogués deixar constància de les seves necessitats i preferències.

Segons ha explicat a Ràdio Capital l’alcalde de Vall-Llobrega, Rufino Guiraldo, la participació va ser “justa”, però de les 31 respostes que van rebre, els resultats foren els següents: un 8,85% van veure bé la proposta, un 22% no hi pujarien mai, un 51% hi pujarien ocasionalment, un 19% setmanalment i un 6,41% diàriament.

L’alcalde és conscient que a Vall-Llobrega tothom té cotxe, però creu que és necessari el transport públic.

També s’està començant a valorar un projecte de connexió amb Calonge en format d’autobús “a la carta”, que funcionaria a través d’una aplicació o un número de telèfon.

Així doncs, Rufino creu que aquest servei s’ha d’implementar i ha afirmat que no deixarà de treballar-hi per trobar una proposta que la població hi trobi servei.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -