10.7 C
Pals
Dimarts, 28 març 2023
- Publicitat -

Vanessa Peiró és la nova presidenta de JxCat al Baix Empordà

La candidatura compta amb el suport de 112 associats, una situació que, diuen, volen revertir: dels 135.000 habitants de la comarca, només un 0,082% són associats a Junts per Catalunya.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Vanessa Peiró és la nova presidenta de Junts per Catalunya al Baix Empordà. La candidatura es presenta sota el lema “construïm junts el Baix Empordà“, que és “transversal i agrupa diverses versions”, tal i com ha explicat a Ràdio Capital Peiró.

 

I és el Baix Empordà era l’única comarca que tenia primàries amb dues candidatures. Peiró, que és l’alcaldessa de Mont-ras, s’ha imposat a la candidatura de Cristina Vicens, i és la primera presidenta comarcal del partit al Baix Empordà.

Els objectius d’aquesta candidatura, ha explicat, és “retornar el Baix Empordà el lloc que tenia a nivell de Vegueria i de Catalunya”. Obrir llistes als municipis on no n’hi ha i integrar afiliats, potenciant el jovent i crear argumentari, entre d’altres.

També volen tenir una pàgina web i potenciar les xarxes socials amb una marca i un denominador comú.

La candidatura l’integren una diversitat de perfils: en Jaume Quintana, de Santa Cristina d’Aro, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, o la Cecilia Barnosell, de Bellcaire d’Empordà. La candidatura compta amb el suport de 112 associats, una situació que, diuen, volen revertir: dels 135.000 habitants de la comarca, només un 0,082% són associats a Junts per Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 27 de març de 2023

Al capítol 6 del 091 hem repassat les finals de la Kings League, hem jugat al Pasapalabra, triat el...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -