13.9 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

S’inicia la veda de dos mesos de la flota d’arrossegament de Palamós

És el segon any conscutiu que es decideix aquesta acció

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Les 23 embarcacions d’arrossegament de la Confraria de Pescadors de Palamós inicien una veda de dos mesos. És el segon any que des de la Confraria de Pescadors de Palamós és duu a terme aquesta iniciativa. La intenció és preservar les espècies i realitzar una pesca més sostenible.

La veda s’ha iniciat aquest 1 de gener, i s’allargarà fins a l’1 de març. Des de la Confraria de Pescadors de Palamós volen deixar regenerar els caladors i preservar les espècies que es capturen amb la pesca d’arrossegament. És el segon any consecutiu que es decideix dur a terme aquesta pràctica.

Abans, les setze embarcacions del Pla de Gestió de la Gamba paraven dos mesos i les set embarcacions restants només s’aturaven un mes. Per millorar la sostenibilitat i la preservació del medi ambient, ja fa dos anys que tota la flota d’arrossegament fa una veda de seixanta dies. Durant aquesta aturada, el Mercat de la Llotja també romandrà tancat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Partit d’alta volada entre el Vic i el Bisbal Bàsquet

El Sol Gironès Bisbal visitarà aquest dissabte la pista del Club Bàsquet Vic, després que la setmana passada no pogués disputar el duel contra el Platges Mataró, a causa de diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -