20.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

De vegades cal un cop de puny

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Barcelona va voler excloure les grans elèctriques del concurs pel subministrament a la ciutat, perquè no apliquen mesures per pal·liar la pobresa energètica i abans d’ahir, la Diputació de Girona va votar una moció contra les pràctiques abusives de les empreses del sector elèctric. El text reclama la millora de la qualitat del subministrament amb més inversions. La moció també demana que compleixin el protocol per evitar talls de subministrament i que assumeixin almenys el 50% del cost de la pobresa energètica a Catalunya.

Sembla que algú ja es comença a moure per posar el crit al cel amb aquest tema, que ja fa anys que patim tots plegats i que gaudeixen només uns quants.

Però més enllà d’aquests dos gestos, que estan bé, fa falta anar més enllà. Cal que les administracions prenguin mesures per excloure aquelles companyies que siguin èticament reprobables i cal, sobretot, que les persones sortim cada setmana si és necessari, a cridar tan fort, que ens escoltin des de la planta 50 de la seu d’Endesa, Iberdrola o la que sigui.

Tot plegat no pot quedar amb un, estic tan indignat que faré una sèrie de piulades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dwayne Johnson “The Rock” triomfa amb ‘Face Off’

Cada setmana apareix un nou fenomen viral gràcies a TikTok i el darrer ha estat el de l’actor i lluitador Dwayne Johnson, conegut per “The Rock“, que alguns dies va presentar l tema ‘Face Off‘, on col·labora amb Tech N9ne, Joey Cool i King Iso. La cançó s’ha situat com la més popular a TikTok,…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -