24 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Veïns de Sant Feliu de Guíxols demanen al Síndic de Greuges que se solucioni un perillós revolt del municipi

En l'escrit es refereixen concretament a la perillositat del pas de veïns des del carrer Guardiola fins a l’altre costat de la carretera de Sant Pol

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Preocupats per la poca seguretat que ofereix un punt de la carretera de Sant Pol, i segons informa El Punt Avui, 140 veïns de Sant Feliu han presentat una queixa formal al Síndic de Greuges de la localitat.

En l’escrit es refereixen concretament a la perillositat del pas de veïns des del carrer Guardiola fins a l’altre costat de la carretera de Sant Pol. Asseguren que porten tres anys denunciant la situació al govern de la localitat (encapçalat per Tots per Sant Feliu i el PSC) i que no han obtingut cap resposta en positiu.

Els signants de la denúncia van presentar el text a principis d’aquest mes de juny, farts de la inacció del consistori. Un dels integrants de la carta i veí de Sant Feliu afectat, Carles Pérez-Villalba, explica que ja no poden esperar més i que urgeix solventar aquest problema de seguretat viària.

Ell i els altres veïns proposen solucions com ara un pas de vianants, miralls, semàfors o altres mitjans que serveixin de prevenció per reduir la perillositat que suposa el pas dels veïns per aquest tram.

En l’altra cara de la moneda, el govern de la localitat argumenta que són coneixedors de la problemàtica però que no és fàcil trobar una solució òptima.

El segon tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, afirma que des de l’Ajuntament s’estan buscant fórmules com ara bandes reductores de velocitat o ressalts. El que sí que no es contempla, i que ha provocat les queixes del mateix Pérez-Villalba, és la construcció de voreres que ajudarien a pacificar el revolt. I l’explicació, segons el consistori, és la de que si es fes, s’haurien d’expropiar propietats.

Pérez-Villalba creu que aquest argument de l’Ajuntament no té cap base, ja que l’emplaçament en qüestió no és propietat de ningú, i l’arranjament de la vorera afectada podria solucionar el perill.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els bombers retiren les dotacions de l’incendi de Castell d’Aro

Aquesta nit una dotació de bombers hi anirà cada tres hores per observar-ne l'evolució
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -