12.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Verges inaugura un nou consultori

Josep Maria Argimon va ser l’encarregat d’obrir el nou espai que dobla la superfície de l'antic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi de Verges compta amb un nou consultori local des d’aquest dimarts. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon va ser l’encarregat d’inaugurar les noves instal·lacions, que doblen l’espai de l’antic. Aquest nou equipament, que ha costat un total de 870.000 euros, es troba ubicat al número 2 del carrer Xaloc i es preveu que entri en funcionament el 29 de setembre.

El centre, que serà gestionat per la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (FHP-SSIBE), augmenta de 106 a 289 metres quadrats i incorpora 4 noves consultes. L’antic consultori de Verges estava ubicat al número 1 del carrer la Placeta, als baixos de l’Ajuntament local.

El conseller de Salut va visitar les noves instal·lacions conjuntament amb l’alcalde del municipi, Ignasi Sabater; el gerent de la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras; el director del sector sanitari del Baix Empordà de la Regió Sanitària Girona, Josep Carreras; el director-gerent de Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (FHP-SSIBE), Xavier Pérez; la directora assistencial de FHP-SSIBE, Anna Ribera; la directora d’atenció primària de SSIBE, Esther Vilert i professionals de l’equip assistencial.

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, explica que l’obertura d’aquest nou consultori és una gran notícia pel poble perquè era una necessitat des de feia molts anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La fira Indilletres tanca la 6a edició amb bona afluència de públic però menys vendes

L’organització fa una gran valoració dels debats organitzats, que van tenir molt bona rebuda i seguiment.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -