14.6 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Verges podrà millorar la carretera GI-634 gràcies a la subvenció Next Generation

La subvenció, concedida pel Ministeri de Transició Energètica, és d'1,842 milions d’euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi de Verges disposarà d’1.842.117 milions d’euros per dur a terme la reforma del tram urbà de la GI-634, com a part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, del Ministeri de Transició Energètica, segons informa El Punt Avui. La subvenció forma part del projecte Next Generation.

Aquest projecte té com a objectiu pacificar i millorar el carrer Girona -des del carrer de la Pau fins a la rotonda- i la secció no rehabilitada del carrer Padró que dona entrada a la plaça de l’11 de setembre, i també a totes les interseccions existents.

Actualment, els eixos viaris que travessen el municipi són destinats principalment als vehicles motoritzats, prioritzant i facilitant la circulació dels cotxes i camions i fent poc atractius i segurs els desplaçaments a peu o amb bicicleta. La secció de les voreres, que es troba en mal estat, no compleix els criteris mínims per garantir l’accessibilitat de totes les persones. La proposta té com a objectiu millorar aquestes condicions, tot pacificant el trànsit motoritzat i millorant el paisatge urbà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç

La previsió és que els treballs acabin el proper mes de desembre i les executaran l'empresa Aglomerats Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -