10.6 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Verges s’apunta a la recollida d’escombraries porta a porta

L’objectiu de l’Ajuntament del municipi, és conscienciar als veïns de la importància del reciclatge i augmentar els índexs de matèria reciclada, que avui en dia se situen entorn de 30%. Les recollides s’iniciaran, si tot va bé, el pròxim mes de maig

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Verges s’apunta a la recollida d’escombraries porta a porta amb l’objectiu de conscienciar als veïns de la importància del reciclatge i augmentar els índexs de matèria reciclada, que avui en dia se situen entorn de 30%.

Les recollides s’iniciaran, si tot va bé, el pròxim mes de maig, tot i que durant els últims mesos ja s’ha iniciat un porta a porta setmanal amb els comerços del municipi, encara que solament es recull cartó. A més, Verges ja compta amb una recollida porta a porta d’andròmines sota avís previ per part dels veïns.

Ignasi Sabater, l’alcalde de Verges, considera que, tot i estar molt contents amb el sistema de recollida actual i les millores que s’han fet respecte a anys anteriors, és moment de fer un pas més en aquest tema. En declaracions fetes a Ràdio Capital, Sabater explicava els canvis que comportarà la recollida porta a porta, com la desaparició dels contenidors, i els objectius que persegueix el consistori, entre els quals destaquen convertir-se en el poble que més recicla de Catalunya i solucionar la deixadesa d’alguns contenidors del municipi.

Aquesta iniciativa es durà a terme de la mà de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, qui va demanar una subvenció a l’Agència Catalana de Residus per la construcció d’una mini-deixalleria que veurà la llum el pròxim mes de maig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -