16.8 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

VÍDEO: Controls policials amb drons al Baix Empordà per Setmana Santa pel coronavirus

Arreu del Baix Empordà es multipliquen els controls per lluitar contra les persones que es desplacin en cotxe indegudament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Cap de setmana llarg de Setmana Santa, però atípic per culpa del confinament per l’estat d’alarma causat pel coronaviurs. Arreu del Baix Empordà es multipliquen els controls per lluitar contra les persones que es desplacin en cotxe indegudament. Sobretot es lluita contra les persones desplaçades a segones residències.

A Begur, dispositius policials s’han situat a les entrades del municipi. També han vigilat un dels supermercats més grans del poble: el Jodofi.

En un dels casos, a Palafrugell, fins i tot s’han utilitzat drons, tal com ha explicat l’Ajuntament en un missatge a Twitter. L’eina s’ha fet servir als controls a les zones de litoral per assegurar que tothom compleixi les normes.

En molts d’aquests controls hi participen també els Mossos d’Esquadra, que han avisat que tothom s’ha de quedar a casa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aprofiteu aquests dies per trepitjar el paisatge

Cada any en aquestes dates, l'Empordà es comença a omplir de gent però igual que venen, a finals de setembre marxen. Així que aprofiteu que encara no és tot ple per trepitjar el nostre territori. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -