22.5 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

[VÍDEO]: Els sanitaris del Baix Empordà recorden l’any de COVID-19

Un any ple d'alts i baixos i ple d'esforços del nostre personal sanitari, per superar tots junts aquesta pandèmia

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja fa un any que començava aquesta crisi per la pandèmia de la covid-19. Ara fa un any, amb incertesa ens quedàvem a les nostres cases i dipositàvem la nostra confiança en el personal sanitari, que des de llavors ha estat en primera línia per combatre el virus. Al cap de poc, sortiríem als balcons a aplaudir, a mostrar el nostre suport i la nostra admiració envers totes aquelles persones que es posaven en perill amb el fi de protegir-nos.

Passat un any, encara hi ha incertesa, però bé aquesta no és tan gran com quan va començar tot plegat. No tothom estarà d’acord amb les mesures, o amb algunes d’elles, però ha anat quedant demostrat que en el moment en que s’han aplicat han estat eficaces i han ajudat a disminuïr el nombre de contagis i de morts.

Sembla ser que ja es comença a veure la llum al final del túnel, es comencen a veure algunes solucions, i les vacunes cada cop estan més avançades. Tot i això, encara queda camí per recórrer, i el personal sanitari encara està fent una gran feina per el bé de tothom. Hem de respectar aquesta feina i seguir complint les mesures per a que tot passi quant abans millors.

Aquest any ha sigut una lluita constant d’adaptació i de suma d’esforços. Hi ha haguts alts i baixos, moments d’inflexió. El 9 de març es feia la primera prova covid i el 11 es sabia que hi havia el primer positiu. Per Sant Jordi de l’any passat, ja sabíem que hi havia més de 400 positius en tota la comarca, amb sols el lapse d’un mes.

Des dels Serveis de Salut Integrats al Baix Empordà (SSIBE) han fet públic a Youtube un vídeo recopilatori de tots aquests intensos i durs moments viscuts pel personal sanitari, d’ençà que va començar tot. Des d’aquí, només podem donar gràcies a totes aquestes persones que hi han contribuït i han estat en primera línia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torna la Vall d’Aro Circuit Series amb 3 curses i marxes populars d’estiu

En motiu del desè aniversari es farà la conferència 'Ara o mai' amb de Núria Picas el 17 d’agost.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -