12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

Vint empreses opten a fer el projecte executiu del Thyssen

El següent pas és que el jurat en triï 5, que passaran a la fase final

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Vint empreses opten per fer el projecte executiu del Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que s’ha d’ubicar al Monestir de la ciutat. El passat 30 de juliol de 2019 es va tancar el període en el qual es podien presentar les candidatures pel disseny del futur museu. Així doncs, fins a 20 estudis d’arquitectura van presentar els seus projectes, molts d’ells “de gran solvència profesional amb projectes reconeguts a nivell mundial i d’arreu de l’Estat”, segons explica el regidor de Contractació i Urbanisme, Josep Saballs.

El jurat haurà d’escollir cinc propostes que passaran a la fase final, i un cop triada la proposta, i el projecte estigui ja redactat, es posarà a aprovació inicial, se seguirà amb l’exposició al públic i, finalment, arribarà l’aprovació definitiva “tot recollint aquelles al.legacions o propostes que qualsevol persona, ciutadà o professional vulgui fer-hi”.
Un cop es tingui l’aprovació definitiva i se sàpiga la xifra econòmica del projecte, es traurà a licitació per la construcció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -