Els Voltors de la Bisbal donen per tancada la polèmica amb l’Ajuntament

Foto: Voltors

Després de dies de polèmica entre l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’entitat dels Voltors del municipi, l’associació ha volgut donar la qüestió per tancada. En declaracions a Ràdio Capital, el president dels Voltors ha afirmat que ara estan “centrats en la Festa Major”.

La polèmica gira al voltant de les barraques i l’espai Mas Clarà on s’han de realitzar actes de la Festa Major del municipi. L’Ajuntament va afirmar que intentava potenciar el primer respecte el segon, que gestionen els Voltors. Ara, el president de l’entitat, Jordi Lladó, ha enterrat la polèmica:

Dimarts de la setmana passada, l’Ajuntament de la Bisbal va explicar que, en els darrers anys, les entitats els havien transmès que “lamentaven que l’ambient a la zona de barraques de Festa Major no gaudís de major afluència d’assistents”. El consistori assegurava que “calia treballar per posar-hi remei”. S’explicava al comunicat que havien fet un esforç “per tal de regular les activitats que podrien contraprogramar els concerts a l’escenari de barraques”.

Dimecres, el diari TotBisbal es feia ressò de la notícia amb declaracions del regidor de Cultura, Carles Puig, on incolia l’espai d’Els Voltors a Mas Clarà com una de les activitats que reduïen l’activitat a l’espai de les Barraques.

Divendres, el regidor va emetre a un comunicat matisant les seves declaracions, afirmant que estaven “descontextualitzades” i aclarint que “Sempre s’han intentat consensuar les decisions amb tothom”.

Els Voltors es mostren sorpresos davant la polèmica i asseguren que ells mantindran l’espai de Mas Clarà com a alternativa a l’ambient poc familiar de les barraques “pensant en tota la població”. També diuen que “no van contra res ni contra ningú”.