El Multiserveis Palamós segueix en una dinàmica molt positiva i ja suma vuit partits seguits sense conèixer la derrota. El Santjoanenc necessitava la victòria per poder sortir de la part baixa de la classificació i els palamosins volien seguir amb la bona ratxa dels últims dos mesos.

Una primera part molt igualada i amb anotació baixa preveia un duel ajustat fins al final. Els visitants es trobaven molt còmodes en el joc trabat i el Palamós només s’aconseguia mantenir dins el partit a través de l’encert exterior, però a la represa va canviar tot. Un contundent parcial de 17-8 dels locals liderat per la defensa i el moviment de bola capgirava el ritme lent de l’inici i donava un cert marge als palamosins. Ja a l’últim quart, el Palamós va mantenir un còmode avantatge d’uns 10 punts gairebé sempre i va confirmar el vuitè triomf dels empordanesos per 62-49, que ja només són a un partit del tercer classificat, el Montgat.

Moha Ayachi, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del matx.

Menció al debut del cadet, Jan Serra, amb el primer equip del Palamós. El jove jugador va anotar l’última cistella del partit.