19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Les notícies del Baix Empordà, al teu Whatsapp

Ràdio Capital posa en marxa un servei de comunicació a través de WhatsApp. T’enviarem les notícies més destacades del Baix Empordà produïdes per la redacció d’informatius referent a la comarca.

Amb aquest servei podràs rebre la informació més rellevant, les últimes hores, els avisos i consells, i també l’agenda d’activitats culturals i festives.

Com m’hi dono d’alta?

Si llegeixes això des d’un telèfon mòbil, és tan fàcil com fer clic en aquest ENLLAÇ i enviar el missatge ALTA. Després, guarda el número (el 972 31 37 02) com a contacte. És important, perquè si no, no s’activa el servei. 

Un altre mètode de donar-se d’alta és guardant el telèfon 972 31 37 02 tu mateix a la teva adreça de contactes. I després enviar-hi la paraula ALTA per Whatsapp. 

En qualsevol moment pots escriure la paraula BAIXA i deixarem d’enviar-te notícies.

Com funciona el sistema de notificacions per WhatsApp?

Segur. No compartim les teves dades amb ningú. No necessitem saber el teu nom ni cap altra dada. El teu telèfon només servirà per enviar-te notícies

Rellevant. No et farem SPAM. T’enviarem només notícies relacionades amb el Baix Empordà. 

Unidireccional. No és un mecanisme per generar conversa amb altres usuaris. No t’afegirem a cap grup de WhatsApp. Totes les notícies t’arribaran a través d’una llista de difusió. 

Si tens algun dubte, escriu-nos al correu electrònic [email protected].