9.7 C
Pals
Dijous, 14 Novembre 2019

Xavier Rocas assumeix una macroàrea d’Educació i Cultura en el nou govern de Palafrugell

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

En una entrevista a Ràdio Capital de l'Empordà, Lluís Puig, ha analitzat la situació urbanística a Palamós, els resultats de les eleccions generals del 10N i ha contestat al candidat del PSC Girona, Marc Lamuà, sobre el port de Palamós

Òscar Aparicio, cap del PSC Bisbal: “Decidim si s’ha de municipalitzar el servei de l’aigua o no, però s’ha de solucionar”

El líder del PSC Bisbal, Òscar Aparicio, ha valorat la situació del PSC a les comarques gironines després de les eleccions generals però també ha tingut temps per aprofundir en l'actualitat bisbalenca

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Demanen anul·lar la sentència a Bassa per l’error de la conselleria d’Ensenyament

"No es tracta aquest d'un mer error material, sinó determinant per establir la responsabilitat de Bassa, ja que la seva condemna s'ha basat en fets d'altre, de la titular real del Departament d'Ensenyament"
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

L’alcalde de Palafrugell Juli Fernández (PSC) ha anunciat el nou cartipàs del govern després del trencament amb el Partit Demòcrata. Xavier Rocas es converteix en el segon home fort i assumeix una macroàrea d’Educació i Cultura. L’alcalde assegura que amb la reducció del cartipàs, s’estalviaran 51.000 euros. Xavier Rocas serà l’encarregat de donar un nou impuls a l’àrea de Cultura, que ha motivat la darrera i definitiva crisi amb el PDeCAT.

Juli Fernández dirigirà una nova àrea, anomenada Estratègia de Ciutat, que coordinarà activitats transversals, com Flors i Violes i la cantada d’havaneres de Calella. El nou cartipàs redueix el nombre de tinents d’alcalde a dos: el mateix Xavier Rocas i Guillem Genover, de L’Entesa, que també s’ocuparà de la promoció estratègica del sector industrial.

Judit Zaragoza serà la portaveu del govern. A més, incorpora a la seva cartera l’àrea de Seguretat Ciutadana. D’aquesta manera, serà la primera dona en capitanejar la policia local de Palafrugell.

La resta de canvis en el cartipàs consisteix en afegir als regidors del govern les àrees que han deixat vacants els edils del PDeCAT. Margarita Mauri adquireix Promoció Econòmica i Ocupació; Joaquim Vencells, Comunicació, i Vanesa Palacios, Joventut i Esdeveniments.

Juli Fernández governarà en minoria i reconeix que “caldrà extremadament curosos” amb la resta de formacions per tirar endavant la legislatura.

Últimes notícies

Efemèrides – 14 novembre

Efemèrides i curiositats d'aquest 14 de novembre

Comença el reforç de personal als serveis socials de Palamós i Vall-llobrega

El reforç és fruit d'un acord amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per actualitzar la gestió de l'equip bàsic d'atenció social primària

Viatges Capitals: Varsòvia

Coneix la capital de Polònia, Varsòvia gràcies als Viatges Capitals de Ràdio Capital de l'Empordà. Descobreix els monuments més interessants i la cuina.

Palafrugell renova la senyalització en diversos carrers del municipi

L’objectiu és pacificar el trànsit i per fer-ho s’ha canviat la major part de la senyalització vertical i pintat de nou passos de vianants, millorant les senyalitzacions horitzontals

Supermatí – 14 novembre 2019

Recupera el programa d'aquest dijous!

Més notícies