14.8 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Yung Rovelló ens presenta ‘Patates al caliu’

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Yung Rovelló és un jove artista de l’alt maresmenc que comença la seva aventura a finals de 2018, amb cançons autoproduïdes juntament amb El Armario. Influenciat pel Trap americà, fa música ballable en català, però crítica i amb un missatge potent. Jordi Roigé (Lokevivi), aportant aire nou al projecte, va passar a ser el productor principal del grup. Sense oblidar les seves principals influències es comença a apreciar un gir estilístic on la música festiva catalana i la música popular del país agafen importància a les seves creacions, això sí, sense perdre la seva identitat.

A punt d’estrenar el seu àlbum debut: ‘Seny i Rauxa’ (22 d’octubre), Yung Rovelló torna per sorprendre amb ‘Patates al caliu’, una festa a l’estudi amb un “cadàver exquisit”: és un joc que consisteix en escriure una frase en un paper i passar-li a un company, aquest escriu una frase a sota i tapa la primera frase escrita perquè un tercer escrigui alguna cosa relacionada amb la segona. I d’aquí, va sortir una cançó a l’estil Yung Rovelló, desenfadada i amb un beat més electrònic de la mà del Lokevivi.

L’entrada Yung Rovelló ens presenta ‘Patates al caliu’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós rep el premi Catalunya a la Gestió Esportiva Pública

El regidor d’Esports de Palamós i el cap d’aquesta àrea municipal, van rebre el premi en un acte que va tenir lloc el passat divendres a la ciutat de Martorell.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -