14.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Tecnologia i oci digital 31/05/2017

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arriben a Whatsapp els stickers de Facebook

Aviat podrem fer servir els stickers de Facebook. Segons s’ha filtrat a Twitter, els stickers arribaran a WhatsApp d’aquí no gaire temps. No hi ha una data concreta, però aquesta novetat sembla més fàcil d’introduir que el seguiment a comptes verificats o l’esborrat de missatges enviats, dues grans modificacions en les que treballa Whatsapp i que implicarien modificar gran part de la programació de l’app.

Amb aquest moviment, WhatsApp sumaria una de les característiques més comunes en els seus competidors, com Line, que inclouen adhesius de personatges populars com Pokémon com a part del seu servei de missatgeria.

Noves mesures de la UE contra els missatges d’odi a les xarxes

La Unió Europea ha aprovat diverses propostes per combatre la propagació de missatges d’odi en xarxes socials. El seu objectiu és que algunes de les xarxes socials més populars del món, com Facebook, Twitter i YouTube, eliminin amb més eficàcia vídeos en defensa del terrorisme i la violència, segons informa Reuters.

Aquest pla per eliminar vídeos violents encara ha de passar pel Parlament Europeu abans de convertir-se en llei, però aquestes mesures són el següent pas per part dels organismes europeus per aconseguir que companyies internacionals de grans dimensions actuïn més directament en els països membres. L’acord, tancat dimarts passat, s’ha produït només un dia després de l’atemptat de Manchester, que va deixar almenys 22 morts.

A la venda el mític Nokia 3310

Ja ha sortit a la venda a Espanya el mític Nokia 3310, el renovat model que la marca finlandesa va presentar fa tres mesos al Mobile World Congress de Barcelona. El mòbil arriba a les botigues al preu de 49 euros en quatre colors: groc, blau, gris, i vermell.

El nou Nokia 3310 només serveix fonamentalment per parlar i rebre trucades.

Les novetats respecte al model original són els colors de la carcassa. La pantalla també és en color i més gran que l’autèntic (2,4 polzades), tot i que conserva una bateria més que suficient que assegura 22 hores de conversa i un mes d’espera, 10 vegades més que l’antic.

BizBarcelona celebra la setena edició

Aquest dimecres obre les seves portes el saló BizBarcelona, al recinte de Montjuic de Fira de Barcelona. Enguany el saló està centrat en la transformació digital de les empreses, un fet que segons ha explicat el director de Fira de Barcelona, Aleix Planas, afecta a totes les capes de la societat, no només els nadius digitals.

BizBarcelona inclou un ampli programa de conferències, activitats i networkings que es desenvolupen entre avui i demà.

Instagram arriba als 12 milions d’usuaris a Espanya

Instagram ja té 12 milions d’usuaris a Espanya, fet que suposa un creixement d’un 66% respecte a les dades de l’any passat, segons publica El País. A més, Espanya és un dels països que més stories fa en el món, un 150% més que la mitjana global. Més de 700 milions de persones a tot el món utilitzen activament Instagram cada mes, segons ha explicat el fundador de la companyia.

D’aquesta xifra, el 20% dels usuaris és dels Estats Units i el 80% restant és internacional. La comunitat d’Instagram comparteix 95 milions de fotos i vídeos cada dia.

Acusen Google de discriminar per sexe a nivell salarial

El mes passat, l’Oficina de Compliment de Contractes Federals dels EUA va acusar Google de discriminar per sexe amb els sous dels seus treballadors. És un fet que la companyia ha negat i que van intentar desmentir publicant el sistema pel qual escullen els seus treballadors.

El organisme federal que porta l’acusació, però, no considera que això sigui suficient i va continuar amb els tràmits de la denúncia. Segons informa The Guardian, Google es va defensar en una cort federal divendres passat i l’argumentació va ser, si més no, sorprenent: investigar aquests càrrecs seria tot un repte logístic que a més comportaria una càrrega financera molt elevada per a la companyia.
Segons va declarar Lisa Barnett Sween, l’advocada de Google, caldria invertir 500 hores de treball i més de 100.000 dòlars per dur a terme aquestes investigacions i poder subministrar a l’agència governamental els informes que s’exigeixen.

Judy, el nou virus per Android

El nou virus que afecta els dispositius Android, Judy, ja s’ha colat en més de 36,5 milions d’aparells. La veu d’alarma la va donar la setmana passada l’empresa de seguretat Check Point, que van ser els que li van posar aquest nom i els que van advertir que el malware està pensat per generar ingressos per publicitat a costa dels dispositius que infecta. Judy s’ha estès per més de 41 aplicacions diferents de la Play Store i pot infectar dispositius mitjançant la seva instal·lació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -