8.4 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Recapten més de 10.000 euros en només una setmana a Monells

Els diners han servit per comprar material necessari per la residència geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà, entre el material s'han comprat 10 tauletes per fer vídeotrucades

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Recapten més de 10.000 euros en només una setmana a Monells
Loading
/

La lluita pel coronavirus al Baix Empordà segueix diàriament. Aquesta última setmana a la Penya Blaugrana de Monells s’han estat recaptant diners destinats a la compra de material per a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà.

La quantitat ha anat augmentant gràcies a la col·laboració de veïns i veïnes, com ha explicat el consistori bisbalenc. De fet, tot i que la donació arriba als 10.264,47 euros, la Penya ha decidit posar un límit a l’hora de les inversions.

Serà aquest diumenge a les 22h, tot i això, Benet Cuyàs, President de la Penya Blaugrana Monells, ha explicat a Ràdio Capital de l’Empordà que ha estat una crida històrica.

Quan es va aturar la Lliga de Futbol Professional, la Penya va decidir invertir els 500 euros estalviats en comprar dos altaveus, una pantalla i un projector per la residència. Aquesta acció però es va tornar viral, com explica Cuyàs.

A partir d’aquí es va decidir un compte bancari i acabar comprant cadires elèctriques, amb un preu de més de 1.000 euros cadascuna, un ordinador pel personal del centre i 10 tauletes per poder fer vídeotrucades.

Això sí, Cuyàs ressalta en aquesta emissora que fins dijous no sabran la recaptació final perquè esperaran uns dies per deixar que acabin d’arribar les transferències bancàries. Des de la residència agraeixen les donacions després de rebre el material que directament han demanat a la penya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -