24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

15 propostes per votar al procés participatiu de la Bisbal

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El procés participatiu torna a obrir-se a La Bisbal d’Empordà amb una quinzena de noves propostes de les quals s’escolliran les més votades fins arribar a l’import de 95.000 euros. L’Ajuntament bisbalenc assegura que l’objectiu final d’aquesta participació ciutadana en les decisions que es prenen a la localitat continua essent la implicació i la corresponsabilització de tots els agents en la construcció compartida d’allò públic.

El proper dimarts dia 3 d’abril comença el període de votació presencial a l’edifici del consistori municipal fins al 6 d’abril. La votació, però, també es podrà efectuar online a través de la plataforma de participació Civiciti fins al 8 d’abril.

Tot seguit, el document on estan presentades les condicions per votar i les 15 propostes:

propostesparticipatives2018bisbal

El pressupost d’enguany destinat a aquesta participació ha augmentat en 45.000 euros, ja que l’any passat era de 50.000 euros. Les mesures aprovades l’any passat fruït d’aquesta consulta ciutadana van ser revisar les voreres, refer les calderes del geriàtric de la localitat i les obres del Pont Nou, amb un total de 699 i un 7,95% de participació respecte el cens total de 8.790 ciutadans.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -