8.1 C
Pals
Dimarts, 25 Febrer 2020

15 propostes per votar al procés participatiu de la Bisbal

El més llegit

Costes no pagarà la reparació del passeig marítim a Llafranc si no el redueixen

La reparació del passeig marítim de Llafranc és prioritària per l'Ajuntament de Palafrugell, però des de costes asseguren que no pagaran la reparació si no es redueixen les dimensions

L’ajut de Costes per reparar els danys del Gloria a Calonge, “lluny” de la “inversió necessària”

El consistori calongí va xifrar els desperfectes en 1,5 milions d'euros, i Costes de l'Estat destinarà 250.000 euros pels danys a les comarques gironines

La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca guanyadora de la Gran Rua de Carnaval 2020 a Castell-Platja d’Aro

Competint pel guardó de Carrossa Gran i de millor Disfressa, la colla carnavalesca s'ha emportat els dos amb 500 i 50 punts respectivament per premi

Posen fi a l’agulla per construir el nou pont del Ter a Torroella de Montgrí

Aquesta és una esperada infraestructura que té l'objectiu d'intentar reduir el trànsit a Torroella de Montgrí a l'estiu

Sol i gran amplitud tèrmica

Inici de setmana amb temps gairebé primaveral i domini del Sol. El fred del matí contrastarà amb l'ambient suau del migdia quan el termòmetre arribarà als 20ºC.

El procés participatiu torna a obrir-se a La Bisbal d’Empordà amb una quinzena de noves propostes de les quals s’escolliran les més votades fins arribar a l’import de 95.000 euros. L’Ajuntament bisbalenc assegura que l’objectiu final d’aquesta participació ciutadana en les decisions que es prenen a la localitat continua essent la implicació i la corresponsabilització de tots els agents en la construcció compartida d’allò públic.

El proper dimarts dia 3 d’abril comença el període de votació presencial a l’edifici del consistori municipal fins al 6 d’abril. La votació, però, també es podrà efectuar online a través de la plataforma de participació Civiciti fins al 8 d’abril.

Tot seguit, el document on estan presentades les condicions per votar i les 15 propostes:

propostesparticipatives2018bisbal

El pressupost d’enguany destinat a aquesta participació ha augmentat en 45.000 euros, ja que l’any passat era de 50.000 euros. Les mesures aprovades l’any passat fruït d’aquesta consulta ciutadana van ser revisar les voreres, refer les calderes del geriàtric de la localitat i les obres del Pont Nou, amb un total de 699 i un 7,95% de participació respecte el cens total de 8.790 ciutadans.

 

Últimes notícies

La música que escolteu és una merda

Aquesta música és una merda. És el que em deia el meu pare a mi quan entrava a la...

Canvi de temps amb més núvols i descens de la temperatura

El pas d'un front portarà més núvols, sobretot cap a la tarda, i descens de la temperatura.

L’ACA invertirà 17 milions d’euros en tot l’eix del Fluvià i del Ter

S'han reunit amb els alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà per tractar les conseqüències del temporal, i de fet, ja ha començat els treballs per reparar la mota del Ter a Torroella de Montgrí.

Moren 50 porcs en un accident d’un camió a la Tallada d’Empordà

Els bombers de Catalunya, juntament amb el Grup d’Emergències Veterinàries del Cos, han estat treballant aquest matí en l’accident d’un camió que carregava porcs i en el que 50 d’aquests han perdut la vida.

Pobresa

  No es pas aqueta nit que us podré donar totes les informacions sobre la pobresa que seguim patint en aquest començament de 2020, entre...

Més notícies